In: Comunicació, General

L’Ajuntament de Mollet, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) impulsa App Mollet (Treball, Talent i Tecnologia), un dels 21 projectes transformadors que formen part del Pla de Mandat de la Corporació 2020-2023 i s’emmarca dins del Pla de reactivació econòmica i social dels municipis de la província de Barcelona.

El projecte App Mollet s’ha iniciat aquest mes de gener i està subvencionat per la Diputació de Barcelona i consisteix en una intervenció integral per a fomentar i acompanyar la transició digital de les persones treballadores, i de les empreses de les cadenes de valor de Salut, Sociosanitària i benestar.

A QUI S’ADREÇA?

El projecte App Mollet pretén reduir el decalatge entre l’oferta i la demanda de competències i habilitats digitals en el mercat de treball amb accions de formació i orientació adreçades a aquells col·lectius que més poden contribuir a resoldre aquest dèficit:

  1. Persones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació al SOC.
  2. Persones ocupades que volen canviar d’ocupació i/o millorar la seva ocupabilitat adquirint competències digitals.
  3. Persones inactives, especialment dones i joves.
  4. L’altre conjunt de beneficiaris del programa correspon a les empreses de les cadenes de valor de la salut sociosanitària i el benestar.

Les persones beneficiaries del programa pertanyen a un d’aquests tres col·lectius i formen part, o volen formar part, de la cadena de valor Salut, Sociosanitària i benestar.

QUINS SÓN ELS SEUS OBJECTIUS?

L’objectiu principal del projecte és impulsar la transició digital de l’economia de Mollet del Vallès per revertir el deteriorament dels actius del municipi que ha provocat l’emergència sanitària de la COVID-19, intervenint principalment sobre les competències de les persones treballadores, les capacitats productives de les empreses i la xarxa de relacions entre els agents econòmics de la localitat. D’acord amb aquest objectiu general es plantegen els següents objectius específics amb els corresponents resultats esperats:

  1. Reforçar les capacitats del servei municipal d’ocupació a través de l’anàlisi de competències digitals necessàries de les diferents ocupacions de la cadena de valor, per dissenyar i executar accions que fomentin la incorporació laboral.
  1. Millorar la inserció laboral de les persones que formen part de la força de treball molletana interessades en treballar en la cadena de valor Salut, Sociosanitària i benestar, mitjançant la orientació i/o formació en tecnologies digitals per tal d’assolir una millora significativa de l’ocupabilitat.
  1. Incrementar la participació femenina en ocupacions industrials i tecnològiques, doncs a l’actualitat estan fortament subrepresentades.
  2. Articular el teixit productiu municipal per a definició d’avaluació de les necessitats de digitalització de treballadors i empreses, a través de la identificació de les competències digitals claus necessàries en aquestes cadenes de valor.
  1. Impulsar la digitalització del mercat de treball del municipi a través de l’assessorament i l’acompanyament a les empreses, en especial a les micros i pimes que formen part de la cadena de valor.


INFORMACIÓ DE CONTACTE

Per més informació del programa i si teniu dubtes sobre com hi podeu participar, veniu a EMFO: c. Riera 7 1ª planta de dilluns a divendres de 8.45 a 18.30h

O contacteu amb l’equip d’EMFO al 935 705 160, info@emfo.cat o WhatsApp 679333158

@economieslocals #TreballTalentTecnologia #TTTAPPMollet #DesenvolupamentLocal #PúblicPrivat #Treball #Talent #Tecnologia #Empresa #CompetenciesDigitals #Formació #Innovació #Digitalització #sociosanitari #salut #benestar

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇