In: Comunicació, General

Avui hem dedicat el programa “Enfoca’t” de Ràdio Mollet a explicar eines per provar productes i serveis abans de llençar-los al mercat. I també hem explicat experiències reals de testeig de productes al Mollet Hub.

Escolta el programa sencer aquí.

Si ets emprenedor o tens un nou producte en ment, vine al Mollet Hub i t’assessorem sobre què i com pots provar abans de posar-ho en marxa. Tenim una borsa de testejadors a la teva disposició! T’esperem a l’Av. Jaume I 32 de Mollet del Vallès

Si vols participar a la borsa de testejadors, inscriu-te aquí. T’ho expliquem en aquest programa de Ràdio Mollet.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇