In: Comunicació, General

Des d’EMFO t’informem i orientem sobre el procés d’acreditació. Demana hora per assistir una sessió informativa.

L’Acreditació de Competències professionals és l’oportunitat d’aconseguir una acreditació oficial mitjançant la demostració d’allò que una persona és capaç de fer, a partir de la seva experiència professional o la seva formació no reconeguda oficialment. La inscripció ja s’ha obert i es pot realitzar la inscripció els 365 dies de l’any.

La persona ha de participar en un seguit d’entrevistes en les quals ha de demostrar competències professionals que constitueixen part d’un certificat o títol professional.  I si s’escau, mitjançant l’observació en el lloc de treball o simulació pràctica.

Si la persona demostra que ha adquirit les unitats de competència, obté una certificació oficial que permet convalidar i completar la formació d’un Certificat Professional o Títol de Formació Professional.

L’obtenció d’un certificat d’acreditació facilita el desenvolupament professional i personal millorant el currículum i les possibilitats de trobar feina. A més, quan s’acaba el procediment, la persona usuària rep una orientació sobre quin itinerari formatiu pot seguir.

EMFO, com a punt d’informació i d’orientació de l’Acreditació de Competències Professionals, t’ajudarem i t’acompanyarem en tot el procés. Apunta’t a les sessions informatives que t’oferim: vine al c. Riera, 7 1ª planta de Mollet, truca’ns al 935705160 o envía un WhatsApp 679333158

Més informació a: Acreditació de Competències Professionals – Gencat

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇