In: Comunicació, General

Us presentem una nova edició del programa ‘Enfoca’t’ de Ràdio Mollet on hem parlat del foment de la cultura emprenedora a les escoles a través del programa CUEME impulsat per la Diputació de Barcelona (Cultura Emprenedora a l’Escola) i desenvolupat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través d’EMFO.

Ens expliquen la seva experiència alumnes de l’Escola del Bosc i del Centre d’Estudis Mollet. Podeu escoltar el programa sencer aquí.

El programa Cultura emprenedora a l’escola (CUEME) està impulsat per la Diputació de Barcelona. I és el desè any que l’Ajuntament hi participa per fomentar la transmissió dels valors de l’emprenedoria entre l’alumnat de cicle mitjà.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇