In: Comunicació, General

Us presentem el nou programa de ràdio ‘Enfoca’t’ dins del Posa’t les piles on expliquem la importància de les competències digitals en tots els àmbits professionals, i en concret, en els perfils professionals de comerç, sociosanitari, administratiu o logística. Escolta el programa sencer aquí.

Ens expliquen la seva experiència aplicant les competències digitals a l’aula la Silvia, com a alumna del curs alumna del curs d’Atenció Sociosanitària, l’Alexandra Baeza, formadora d’Ofimàtica al curs d’Activitats Administratives en relació al client i Javier Vega, formador del certificat de professionalitat d’Organització i gestió de magatzems.

Si esteu interessats en millorar les competències digitals, consulteu els cursos que s’iniciaran en breu.

Informa’t i inscriu-te a EMFO: info@emfo.cat, 935705160 o WhatsApp 679333158

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇