In: Comunicació, General

El Jo. Cat és una acció per fomentar la identitat digital de la ciutadania de Mollet amb l’objectiu d’augmentar les possibilitats de que les empreses els trobin a la xarxa. És un curs 100% en línia de 10h on l’activitat final és crear-se el seu currículum en línia amb un domini propi .cat. Si t’interessa, inscriu-te aquí. Trobaràs tota la informació aquí.

El curs i l’alta del paquet digital (domini + allotjament) son 100% gratuïts el primer any per a persones a l’atur, estudiants de grau, màster o doctorat i de cicles formatius de grau superior o persones que hagin obtingut el títol de grau, màster, doctorat o de cicle formatiu de grau superior en els darrers 3 anys (aquesta situació s’haurà d’acreditar amb documentació).

Des d’EMFO, a través del programa TTT, es dona suport a les persones interessades en realitzar aquesta formació per tal que puguin millorar la seva ocupabilitat i incrementar així les seves possibilitats d’inserció laboral a través de la formació en tecnologies digitals.

Antecedents:

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i la Fundació .cat van signar l’estiu de 2021 un conveni de col·laboració per a desenvolupar accions específiques de capacitació digital entre la ciutadania i el teixit emprenedor i empresarial de Mollet del Vallès. Va ser el primer que se signava entre l’entitat i un ajuntament de Catalunya amb aquest objectiu.

Degut al context de pandèmia viscut, es va incrementar la necessitat de conèixer les eines digitals al nostre abast tant per cercar feina com per iniciar el propi negoci, o per avançar en la transformació digital de les empreses. Per aconseguir-ho, un dels programes que es va decidir desenvolupar conjuntament va ser el Jo.Cat.

Treball, Talent i Tecnologia

L’objectiu del programa Treball, Talent i Tecnologia és promoure el Treball digne, la millora competencial del Talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la Tecnologia. Impulsa la tecnologia i l’acompanyament a la transició digital de persones, empreses i institucions cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari.

El programa Treball, Talent i Tecnologia està subvencionat per la Diputació de Barcelona i s’emmarca dins del pla de reactivació econòmica i social de Mollet del Vallès. Les persones beneficiaries del programa pertanyen a un d’aquests tres col·lectius i formen part, o volen formar part, de la cadena de valor Salut, Sociosanitària i benestar.

@economieslocals #treballtalenttecnologia #TTTAppMollet

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇