In: Comunicació, General

Des d’EMFO hem ofert una sessió formativa per aprendre com descarregar el certificat digital IdCat; com signar documents amb aquest certificat i com instal·lar-lo a l’ordinador per poder fer tràmits online (treure vida laboral, demanar prestacions al SEPE, treure certificat de delictes, etc).

Per més informació del programa i si teniu dubtes sobre com hi podeu participar, veniu a EMFO: c. Riera 7 1ª planta de dilluns a divendres de 8.45 a 18.30h. O truqueu al 935 705 160, info@emfo.cat o WhatsApp 679333158

El projecte App Mollet està subvencionat per la Diputació de Barcelona i consisteix en una intervenció integral per a fomentar i acompanyar la transició digital de les persones treballadores, i de les empreses de les cadenes de valor de Salut, Sociosanitari i benestar.

@economieslocals #TreballTalentTecnologia #TTTAPPMollet #DesenvolupamentLocal #PúblicPrivat #Treball #Talent #Tecnologia #Empresa #CompetenciesDigitals #Formació #Innovació #Digitalització #sociosanitari #salut #benestar #idcat #TIC

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇