In: Comunicació, General

Des de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través del MolletHub, presentem el programa “Accelera el Creixement“, l’objectiu del qual és recolzar empreses amb alt potencial de creixement. Aquest programa està promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC. A través de diferents sessions individuals i grupals, es dóna a les PIMES participants, eines i serveis per accelerar-ne el creixement tot incidint en elements claus com: la innovació, l’equip directiu, la comercialització i la Internacionalització.

Els requisits per participar-hi com a empresa són el següents:

  • Petita o mitjana empresa amb 3 o més treballadors
  • Amb la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona
  • Amb una trajectòria empresarial igual o superior als 5 anys (creades abans del 31/12/2017)
  • Voluntat d’invertir en el seu creixement empresarial

El tancament d’inscripcions per aquesta 11a edició és el 13 de Juny de 2022. Si esteu interessats en participar-hi, envieu un correu a info@mollethub.cat i ens posarem en contacte amb tu. O truqueu al 935705160 i resoldrem els teus dubtes.

Per últim, recordem altres serveis que oferim a les empreses i que posem a la seva disposició:

– Borsa de treball: busquem els perfils més adequats per a la vostra empresa i gestionem els/les candidats/es. Al següent enllaç podeu fer arribar les ofertes laborals que necessiteu cobrir.

– Acolliment d’alumnat en pràctiques Oferim la possibilitat de conèixer i formar futurs candidats a través de pràctiques no laborals, que no suposen cap cost per l’empresa.

– Oportunitats de difusió i promoció de la vostra empresa.

– Altres serveis: Punt Atenció Reempresa, reorientació de serveis, assessorament tècnic, entre altres.

Aquesta acció informativa està subvencionada i cofinançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇