QUÈ HI POTS TROBAR?

Des d’EMFO s’han sol·licitat al Servei d’Ocupació de Catalunya diferents accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades o en ERTO, i algunes places per a persones que estan treballant. Aquí podràs consultar els cursos que s’impartiran a partir de gener de 2023.

Si vols més informació sobre els cursos, apunta’t a les sessions informatives que t’oferim cada setmana. T’explicarem què t’ofereix cada curs, els requisits per presentar-t’hi, i la documentació que cal aportar. Per a més informació, contacta amb l’equip d’EMFO al 935705160, info@emfo.cat o envia’ns un missatge per Whatsapp al 679333158 i et trucarem.

PREGUNTES FREQÜENTS

Aquí trobaràs alguns consells que t’ajudaran en la teva formació:

Estic a l'atur i vull estudiar, què puc fer?

Posa’t en contacte amb nosaltres al 935705160, envia’ns un correu a info@emfo.cat o vine a EMFO Orienta (c. Riera, 7 1ª planta). T’explicarem les diferents opcions formatives o els programes concrets adreçats al teu perfil.

Com puc activar la borsa de treball?

Els passos per activar la borsa de treball són els següents:

  1. Entra a la teva zona privada i, si no en tens accés, APUNTA’T AL WEB D’EMFO
  2. Omple totes les dades persones, experiència laboral, formació… Tot compta, per tant, no et deixis res i no t’oblidis d’adjuntar-hi un currículumactualitzat! Si no en tens, apunta’t al taller de currículum i el farem junts!
  3. Sol·licita l’alta a la borsa de treballa Àrea Personal/ Trobar feina/ Alta a la borsa de treball
  4. Rebràs un correu electrònic per a assistir a una sessió grupal informativa(si us plau, confirma’ns si hi podràs assistir o no)
  5. Si tens totes les dades complertes i el currículum actualitzat,et donarem d’alta a la Borsa de Treball perquè ja puguis apuntar-te a les ofertes.

Aquest és un procés manual que pot durar una setmana aproximadament. No és un procés automàtic perquè l’objectiu d’EMFO és que les empreses rebin el millor de cada candidat, per això volem revisar i millorar la documentació que després veurà l’entrevistador.

Si tens alguna dificultat per fer-ho, vine a EMFO (c. Riera, 7 1ª planta) i podràs fer l’alta amb l’ajuda d’un membre de l’equip des dels ordinadors d’autoservei.

EMFO ofereix certificats de professionalitat?

Sí. EMFO té aules i un centre homologat la qual cosa li permet impartir certificats de professionalitat de les especialitats en que te aules homologades.

Per obtenir un certificat de professionalitat, l’alumnat a part d’acreditar un mínim del 75% d’assistència en cada mòdul formatiu, ha de superar amb avaluació positiva tots els mòduls formatius associats a cada unitat de competència del Certificat de Professionalitat.

Com cada any, EMFO oferirà diferents certificats de professionalitat. Per a més informació, truca’ns al 935705160 envia’ns un correu a info@emfo.cat o visita’ns a EMFO Forma (av. Calderó, 39 de Mollet del Vallès).

Què és un certificat de professionalitat?

El certificat de professionalitat és un document oficial que acredita a qui l’obté que és competent professionalment per a desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències de la producció i l’ocupació. És a dir, que té els coneixements i habilitats per desenvolupar-la, de forma correcta i d’acord amb les exigències del mercat.

Els certificats de professionalitat són vàlids en tot el territori espanyol. A més, cal tenir en compte que tindran els efectes que els corresponguin segons la normativa de la Unió Europea relativa al sistema general de reconeixement de la formació professional en els estats membres de la Unió i la resta d’estats signataris de l’Acord sobre l’Espai Econòmic Europeu.

Hi ha tres nivells de CP en funció del nivell de dificultat dels continguts del curs. En funció del nivell CP els requisits d’accés dels itineraris seran diferents (per un CP1 cal un certificat d’estudis primaris, per un CP2 cal tenir GES, CFGM, FP1 i/o 2n BUP aprovat i per un CP3 (Batxillerat, CFGS, FP2 o COU).

HI COL·LABOREN:

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇