In: Comunicació, General

Aprèn a configurar el teu usuari de Canva, els conceptes bàsics de funcionament de l’eina i organitza el teu perfil per crear els dissenys i les plantilles que utilitzaràs per al dia a a dia a les teves xarxes socials. Entre tots repassarem els aspectes bàsics de l’eina i de manera col·laborativa co-crearem el contingut per un possible projecte comú.

Vine Divendres 10 de juny de 9 a 10.30h a Mollet Hub (Av. Jaume I, 32 de Mollet del Vallès) amb el teu ordinador i un compte de Canva ja creat (www.canva.com) Serà un taller col·laboratiu on junts crearem diferents propostes de disseny i tindrem temps per explorar i treballar en el bàsics pels vostre projecte.

Inscripcions al 935705160 o info@mollethub.cat o a la pàgina web http://www.mollethub.cat/eformacions

Escaneja el codi QR i accedeix a totes les les formacions previstes al Mollet Hub:

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇