In: Comunicació, General

Si vols formar-te i tens dubtes sobre quin curs escollir, en aquesta edició del programa “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet t’expliquem els cursos que iniciarem en breu, les sortides professionals de cada un d’ells i la metodologia formativa perquè et preparis per treballar en feines concretes. Escolta el programa sencer aquí.

En concret, els cursos que iniciaran en breu son segons edicions degut a l’alta demanda de participants, o també s’ofereixen vacants:

  • PLACES VACANTS! Gestió de trucades de Teleassistència

Sortides professionals: Operador/a de teleassistència; teleoperador/a de teleassistència

  • SEGONA EDICIÓ! Organització i gestió de magatzems

Sortides professionals: Tècnic/a en gestió d’estocs i magatzem; administratiu/iva dels serveis d’emmagatzematge i recepció; mosso/a de magatzem en empreses de transport; cap de magatzem; tècnic/a en logística de magatzems; gestor/a de magatzem; responsable de recepció de mercaderies; responsable d’expedició de mercaderies

  • SEGONA EDICIÓ! Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Sortides professionals: Cuidador/a de persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial; cura de persones dependents en institucions; gerocultor/a.

  • SEGONA EDICIÓ! Activitats auxiliars de comerç

Sortides professionals: Reposador/a d’hipermercat; reposador/a; repartidor/a de proximitat, a peu; embalador/a, empaquetador/a, etiquetador/a a mà; preparador/a de comandes; auxiliar de dependent/a de comerç.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇