In: Comunicació, General

Aquesta setmana hem dedicat el programa Enfoca’t de Ràdio Mollet al programa CUEME, impulsat per la Diputació de Barcelona, i desenvolupat per l’Ajuntament de Mollet a través d’EMFO. Els representants de les cooperatives de les escoles Montseny i Sant Gervasi ens han explicat en quina fase estan de la cooperativa, quins productes han preparat per la Fira de les cooperatives escolars i a quina entitat destinaran els beneficis.

Escolteu el programa sencer aquí.

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇