In: Comunicació, General

Els dies 10 i 15 de juny s’ha organitzat al Mollet Hub una formació sobre economia social i solidària i cooperativisme. S’adreça a emprenedors, autònoms, i persones interessades en conèixer l’ESS.

 L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través del MolletHub, en col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental han organitzat pel proper mes de juny la formació “Introducció a l’Economia Social i Solidària i el cooperativisme”. Les sessions tindran lloc els dies 10 i 15 de juny d’11.30 a 13h al Mollet Hub (Av. Jaume I, 32 de Mollet del Vallès).

Les sessions combinaran formació teòrica amb mostra d’exemples en format xerrada i espais de reflexió dels propis projectes. I les impartirà el Marc Fernández, part de l’equip tècnic de l’Ateneu cooperatiu del Vallès oriental.

La formació s’adreça a persones emprenedores interessades en engegar projectes col·lectivament; persones a l’atur que volen autoocupar-se; autònoms; associacions amb activitat econòmica; i persones interessades en el cooperativisme i l’economia social a nivell particular.

Si t’interessa, et pots inscriure a la pàgina web www.mollethub.cat/eformacions o presencialment al Mollet Hub  (Av. Jaume I 32 de Mollet del Vallès). I per a més informació contacta per WhatsApp 679333158, telèfon 935705160 o mail a info@mollethub.cat

Escaneja el codi QR per accedir a les inscripcions:

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇