In: Comunicació, General

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per la Formació i l’Ocupació (EMFO), inicia nous projectes del Programa Treball i Formació. D’aquesta convocatòria se’n beneficiaran 20 molletans i molletanes.

Aquests plans d’ocupació inclouen un contracte de 12 mesos a jornada completa per realitzar tasques d’agent cívics/conserges, manteniment o de neteja.

En total, s’han contractat 6 persones amb perfil  d’agent cívic i consergeria, 10 persones amb perfil de neteja i 4 persones amb perfil de manteniment. Les tasques que desenvoluparan les persones contractades seran obres o serveis d’interès per a la ciutat de Mollet del Vallès.

Aquest any s’han atorgat tres línies de projectes que s’adrecen prioritàriament a:

  • MG52: Persones de 52 anys o més que estiguin en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).
  • PRGC: Persones inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), destinatàries de la renda garantida de ciutadania.
  • PANP: Persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació, inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos, durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d’ocupació.

El Programa Treball i formació està impulsat i subvencionat pel SOC i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇