In: Comunicació, General

Si vols formar-te per treballar en feines relacionades amb la logística i els magatzems, en aquesta edició del programa “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet t’expliquem les sortides professionals i la metodologia formativa del curs d’Organtizació i gestió de magatzems. Escolta el programa sencer aquí.

En concret, el curs que s’iniciarà en breu  té un alt nivell d’inserció; només al Vallès oriental hi ha 600 empreses del sector logístic:

  • SEGONA EDICIÓ! Organització i gestió de magatzems. Inici: 28 de juny

Sortides professionals: Tècnic/a en gestió d’estocs i magatzem; administratiu/iva dels serveis d’emmagatzematge i recepció; mosso/a de magatzem en empreses de transport; cap de magatzem; tècnic/a en logística de magatzems; gestor/a de magatzem; responsable de recepció de mercaderies; responsable d’expedició de mercaderies

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇