In: Comunicació, General

Si vols treballar en el sector logístic, el dia 5 de setembre s’iniciarà la 2ª edició del curs de Gestió i organització de magatzems. Demana’ns més informació al 935705160 o vine a EMFO de dilluns a divendres de 8 a 15.30h.

I els dies 5 i 6 de setembre hi haurà noves vacants als cursos d’Atenció socisanitària a persones dependents, Gestió de trucades de teleassistència i d’Aux. de comerç.

Si estàs interessat en formar-te en altres sector professionals, truca’ns al 935075160 o envia un correu a info@emfo.cat De cara a finals d’any està previst iniciar nous cursos amb altres sortides professionals.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇