In: Comunicació, General

La Universitat Autònoma de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, convoquen els Premis eines 2022 als millors projectes de transformació social d’àmbit general, d’àmbit vallesà i d’àmbit local.

Els Premis eines promouen les activitats de transformació social. Les línies d’actuació dels projectes candidats hauran d’emmarcar-se en almenys un dels 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Assemblea General de Nacions Unides

El termini màxim de presentació als Premis eines 2022 és el 26 de setembre a les 23.59 hores. La resolució es farà pública el 9 de novembre de 2022 a la cerimònia que tindrà lloc al Teatre Municipal Can Gomà de Mollet del Vallès, així com a través dels canals de difusió de la UAB a partir del 10 de novembre de 2022.

Les línies d’actuació dels projectes candidats s’han d’emmarcar en almenys un dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Assemblea General de Nacions Unides.

Podeu trobar les bases dels Premis eines a:

Per participar i inscriure els vostres projectes cal emplenar els següents documents en línia:

Per a més informació podeu contactar amb: premis.eines@uab.cat

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇