In: Comunicació, General

Si has cursat un certificat amb EMFO fa màxim 12 mesos, aquesta informació t’interessa! 

Erasmus+ vol millorar la qualitat de la formació professional a Europa mitjançant oportunitats de mobilitat per l’aprenentatge a l’estranger dirigides a alumnes, exalumnes, professorat i personal no docent implicat en la Formació Professional Bàsica i Cicles Formatius de Grau Mitjà; així com la formació per a l’ocupació i la formació contínua. El projecte està cofinançat pel programa Erasmus+.

Les persones beneficiàries reben una beca per cobrir l’allotjament, la manutenció, el viatge d’anada i tornada i d’altres costos derivats de la mobilitat. El programa ofereix seguiment individualitzat a cada persona participant i l’opció de fer un curs de l’idioma del país d’acollida abans o durant l’estada. Pots inscriure’t aquí.

S’adreça a les persones que hagin cursat un certificat de professionalitat en algun dels centres que siguin membres del Consorci ITER Mobility, com és EMFO.
Els requisits que han de complir son:

a) Estar inscrita com a demandant d’ocupació al SOC el dia abans de la data de presentació de la sol·licitud
b) Haver finalitzat el CP fa màxim 12 mesos
c) Haver obtingut la validació del centre de formació membre del Consorci ITER Mobility
d) Haver estat acceptada per una empresa a l’estranger on fer les pràctiques
e) Tenir permís per viatjar i estar al país de destinació per al període sol·licitat

Tota la informació la pots consultar a https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/soc/ambits-actuacio/mobilitat-laboral/erasmus/index.html

Us compartim l’enllaç al formulari a través del qual podeu fer la pre-sol·licitud si esteu interessats a participar-hi. Un cop inscrits, us contactaran des del Servei d’Ocupació de Catalunya directament. Les sol·licituds es poden presentar des del dia 8 de setembre a les 9 h fins al 31 d’octubre de 2022 a les 15 h.

Si tens dubtes sobre el procés o si compleixes els requisits per participar-hi, contacta amb EMFO al 935705160, o vine al C. Francesc Macià, 16 de Mollet del Vallès.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇