In: Comunicació, General

Els cursos estan pendents d’atorgament. Se’n beneficiaran 120 persones. Cada setmana, EMFO ofereix sessions informatives per resoldre els dubtes a les persones interessades en formar-se.

 L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), té previst impartir 8 cursos adreçats prioritàriament a persones en situació d’atur a partir del mes de desembre d’enguany.

Un cop els cursos siguin atorgats, s’iniciaran durant els mesos següents:

Desembre//

Activitats Administratives en la relació amb el client

Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (ed. 1)

Activitats auxiliars de comerç

Gener // Operacions auxiliars de serveis administratius generals

Febrer // Organització i gestió de magatzems

Març//

Activitats de Venda

Gestió de trucades de Teleassistència

Abril // Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (ed. 2)

Els certificats de professionalitat s’adrecen a persones en situació d’atur, en situació d’ERTO o que estiguin buscant una feina millor a l’actual perquè tenen un contracte de poques hores. Aquests cursos preparen l’alumnat per treballar en una professió i també perquè ofereixin el màxim de polivalència en el seu dia a dia, ampliant així les seves oportunitats de trobar feina. I en finalitzar-lo, a més d’haver realitzat pràctiques en empreses, obtindran un certificat de professionalitat que els acredita per treballar en diferents llocs de feina.

Per a les persones interessades en formar-se, setmanalment s’ofereixen sessions informatives on s’expliquen els requisits per accedir-hi, les sortides professionals de cada un d’ells i es resolen tots els dubtes o consultes. Per a més informació, poden adreçar-se a Mollet Forma de l’Ajuntament de Mollet (c. Francesc Macià, 16  de Mollet) de dilluns a divendres de 8.45 a 18.30h, enviar un WhatsApp 679333158 trucar al 935705160 o enviar un correu a info@emfo.cat

La Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries és un programa cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministeri d’Educació i Formació professional.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇