In: Comunicació, General

Aquesta setmana hem explicat què és, com funciona i qui pot participar a l’Espai de recerca de feina ubicat a EMFO (c. Riera, 7 1ª planta).

Els participants en recerca activa de feina, durant 4 setmanes i 8 sessions reben una atenció personalitzada en la preparació de tècniques de recerca de feina. La Doris Leticia i la Rosa Maria han finalitzat la seva participació en aquesta edició de l’espai de recerca de feina i han col·laborat en el programa “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet per explicar-nos la seva experiència. Escolta el programa sencer aquí.

Les persones interessades s’han d’adreçar a l’Oficina de Treball corresponent. Aquesta acció no té cap cost pels participants. Si estàs buscant feina, vine a EMFO de dilluns a divendres de 8.45 a 18.30h.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat en un 50 % pel Fons Social Europeu. Per a més informació: http://serveiocupacio.gencat.cat 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇