In: Comunicació, General

Des d’EMFO, avui iniciem una nova edició del programa 30 Plus, adreçat a la contractació de persones de 30 i més anys i que ofereix ajuts a la contractació de treballadors a les empreses i formació a mida dels candidats.

En aquesta edició es prioritzaran la contractació de persones a l’atur de llarga durada i persones en situació d’atur majors de 45 anys, ambdós col·lectius amb dificultats d’inserció.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal en el marc del Programa 30 Plus, regulat per l’Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol, modificada per l’Ordre EMT/128/2021, de 14 de juny.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇