In: Comunicació, General

Aquest mes d’octubre s’ha iniciat una nova edició del programa 30 Plus. Aquest projecte ofereix ajuts a la contractació de treballadors per contractes de 6 i un màxim de 9 mesos.   

Des de l’Ajumtament de Mollet, a través del programa 30 Plus que EMFO desenvolupa, es facilita a les empreses la contractació de les persones mitjançant una subvenció. Alhora, la persona contractada rebrà una formació relacionada amb el lloc de treball que l’ajudarà a millorar la seva ocupabilitat.

Les empreses que vulguin fer contractacions podran beneficiar-se de la subvenció sempre i quant la persona seleccionada compleixi els requisits del programa i la contractació sigui de mínim 6 mesos. Des d’EMFO, un equip de professionals ofereix suport durant tot el procés de contractació.

El Programa 30 Plus està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal en el marc del Programa 30 Plus, regulat per l’Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol, modificada per l’Ordre EMT/128/2021, de 14 de juny.

Per a més informació, posa’t en contacte amb l’equip del MolletHub al 935705160, info@mollethub.cat o Whatsapp 679333158 i resoldrem tots els teus dubtes.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇