In: Atur, Comunicació

Una desena de comerços de Mollet s’han trobat a l’espai Mollet Hub per participar en una dinàmica de col·laboració i resolució de reptes relacionats amb la millora de l’experiència de compra. El 15 de novembre tindrà lloc la segona acció col·laborativa enfocada a diferenciar-se de la competència.

Avui, el Mollet Hub ha acollit la primera dinàmica de treball adreçada als petits comerços de Mollet del Vallès on han assistit una desena de negocis de Mollet de sectors molt diferents, entre els quals, comerços de roba, artesania i botigues online, centres de benestar personal i de salut, agències de comunicació i fotografia, cosmètica, entre altres.

La jornada tenia un doble objectiu. Per una banda, donar als negocis una oportunitat de fer networking i connectar amb altres empreses de l’entorn i per altra banda, oferir un espai per reflexionar sobre els reptes del petit comerç de Mollet per incrementar les vendes. Aquestes accions adreçades específicament als comerços de la ciutat son una de les novetats formatives que ha incorporat el Mollet Hub de l’Ajuntament de Mollet per aquest trimestre.

Aquesta sessió de col·laboració i treball en xarxa, organitzada des del Mollet Hub de l’Ajuntament de Mollet, ha implicat fer un repàs dels conceptes bàsics del camí que un client segueix en un procés de compra. A través de l’anàlisi de les fases d’aquest “viatge del client o customer journey”:  descobriment, consideració, compra, retenció i recomanació, s’han posat en comú diferents propostes que ajuden en l’assoliment de cadascuna de les fases citades. Entre els assistents s’ha generat una pluja d’idees d’accions que poden desenvolupar els diferents negocis per millorar el seu màrqueting experiencial, o el que és el mateix, l’experiència que viu un client quan rep un servei o compra un producte. També s’ha donat espai per intercanviar  idees, coneixements i opinions.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

El proper dimarts 15 de novembre de 14 a 15h de la tarda s’ha convocat la segona sessió de col·laboració entre negocis: “Reptes del petit comerç a Mollet: destacar vers la competència”. Aquesta segona dinàmica se centrarà en concretar accions que serveixin per diferenciar cada comerç de la competència, millorar la competitivitat i dinamitzar el comerç local a Mollet del Vallès. Les inscripcions estan obertes a http://www.mollethub.cat/eformacions/ , per email:  info@mollethub.cat, telèfon 935705160, o bé al Mollet Hub de dilluns a divendres de 8.45 a 20h (Av. Jaume I, 32 de Mollet del Vallès).

Segueix el perfil d’Instagram @mollethubinnova per estar al dia de l’actualitat de tots els serveis que ofereix el Mollet Hub.

 

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇