In: Comunicació, General

Autònoms, microempreses i empreses de 0 a 49 treballadors es poden beneficiar de noves ajudes a través del Kit Digital, iniciativa del Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital. Aquest posa a l’abast de les empreses i sense costos la creació d’una pàgina web, el llançament d’una botiga online o l’elaboració d’un pla de xarxes socials entre d’altres recursos.

Des de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través del Mollet Hub, s’ofereix assessorament a totes les empreses interessades en sol·licitar el Kit Digital. Des del mes de gener, s’ha assessorat de forma personalitzada al Mollet Hub a més de 350 autònoms, microempreses i empreses. I també s’han realitzat 4 sessions informatives presencials sobre la transformació digital i els ajuts del kit digital on han participat 36 negocis.

En què consisteix i qui pot demanar el Kit Digital?

El Kit digital és un nou un programa de subvencions impulsat pel Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital que compta amb el finançament dels fons europeus Netx Generation EU.

És un programa de subvencions d’àmbit nacional que s’adreça a autònoms i petites i mitjanes empreses de entre 0 i 49 treballadors. El programa subvenciona la implementació de solucions  de digitalització per millorar la competitivitat de les empreses i avançar cap a la transformació digital.

La mida de l’empresa sol·licitant determinarà l’import assignat en forma de bo, arribant fins a un màxim de 12.000€ per la implementació de diverses solucions digitals en el cas de les empreses del Segment I (de 10 a 49 treballadors).

Els ajuts es podran tramitar a través de la pròpia plataforma del Ministeri al portal d’Acelera Pyme, on les empreses interessades s’hauran de registrar i completar un test d’autodiagnosi digital de la seva empresa, per accedir a demanar la subvenció a la seu electrònica.

Els serveis de digitalització oferts pel Ministeri son:

 • Pàgina web i presència bàsica a Internet
 • Comerç electrònic
 • Gestió Xarxes Socials
 • Gestió de clients
 • Intel·ligència empresarial i analítica
 • Presència avançada a Internet
 • Serveis i eines d’oficina virtual
 • Gestió de processos
 • Factura electrònica
 • Comunicacions segures
 • Ciberseguretat
 • Marketplace

Quines convocatòries hi ha obertes?

 • Empreses de 0 a 2 treballadors (Segment III):

Convocatòria oberta, amb termini màxim de presentació a 20 d’octubre de 2023.

Les empreses del territori, tant autònoms com altres formes jurídiques, que tinguin entre 0 i 2 treballadors, ja poden sol·licitar des d’avui la subvenció del Kit Digital per al seu negoci, amb un import màxim de 2.000€.

 • Accedeix al tràmit de presentació del Segment III al web del Ministeri en aquest enllaç.

 

 • Empreses de 3 a 9 treballadors (Segment II).

Convocatòria oberta, amb termini màxim de presentació el 2 de setembre de 2023.

Les empreses del territori, tant autònoms com altres formes jurídiques, que tinguin entre 3 i 9 treballadors, ja poden sol·licitar des d’avui la subvenció del Kit Digital per al seu negoci, amb un import màxim de 6.000€.

 • Accedeix al tràmit de presentació del Segment II al web del Ministeri en aquest enllaç.

 

 • Empreses de 10 a 49 treballadors (Segment I).

Convocatòria oberta, amb termini màxim de presentació el 15 de març de 2023.

Les empreses del territori, tant autònoms com altres formes jurídiques, que tinguin entre 10 i 49 treballadors, ja poden sol·licitar des d’avui la subvenció del Kit Digital per al seu negoci, amb un import màxim de 12.000€.

 • Accedeix al tràmit de presentació del Segment I al web del Ministeri en aquest enllaç.

On puc trobar més informació?

Per a més informació relacionada amb el Kit Digital o per sol·licitar assessoraments personalitzats en Transformació Digital, adreceu-vos al Mollet Hub: Av. Jaume I 32 de Mollet, contacteu per WhatsApp 679333158, telèfon 935705160 o a info@mollethub.cat. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 8.45 a 20h. També pots escoltar el programa “Enfoca’t” de Ràdio Mollet sobre el kit digital: https://bit.ly/Kitdigital_012022

A la pàgina web del Mollet Hub (www.mollethub.cat) trobaràs més informació sobre el kit digital o visita la web Kit Digital | Acelera Pyme on s’ha publicat informació addicional accedir al registre i a àrea privada per empreses sol·licitants. El portal disposa a més d’un directori on l’usuari podrà fer una recerca per província i solució digital dels Agents Digitalitzadors autoritzats.

Aquesta acció d’assessorament a empreses està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social europeu en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇