In: Comunicació, General

Des de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través del Mollet Hub, s’ofereix assessorament a totes les empreses interessades en sol·licitar el Kit Digital. Des del mes de gener, s’ha assessorat de forma personalitzada a més de 350 autònoms, microempreses i empreses. També s’han realitzat 4 sessions informatives presencials sobre la transformació digital i els ajuts del kit digital on han participat 36 negocis.

El Kit digital és un nou programa de subvencions impulsat pel Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital del Govern d’Espanya que compta amb el finançament dels fons europeus Next Generation EU. El programa, que s’adreça a autònoms i petites i mitjanes empreses de fins a 49 treballadors, subvenciona la implementació de solucions de digitalització per millorar la competitivitat de les empreses i avançar cap a la transformació digital com per exemple, la creació d’una pàgina web, el llançament d’una botiga online o l’elaboració d’un pla de xarxes socials.

Pel regidor de Promoció Empresarial, Innovació i Emprenedoria , Josep Monràs i Galindo, ”continuem refermant el nostre compromís per treballar en benefici del nostre teixit industrial, autònoms i emprenedors en aquest cas donant eines perquè apostin per la digitalització, en aquest cas a través del MolletHub”.

La mida de l’empresa sol·licitant determinarà l’import assignat que pot ser de fins a un màxim de 12.000€ per la implementació de diverses solucions digitals. Els ajuts es podran tramitar a través de la pròpia plataforma del Ministeri,  al portal d’Acelera Pyme.

Els serveis de digitalització oferts pel Ministeri son:

 • Pàgina web i presència bàsica a Internet
 • Comerç electrònic
 • Gestió Xarxes Socials
 • Gestió de clients
 • Intel·ligència empresarial i analítica
 • Presència avançada a Internet
 • Serveis i eines d’oficina virtual
 • Gestió de processos
 • Factura electrònica
 • Comunicacions segures
 • Ciberseguretat
 • Marketplace

Per a més informació relacionada amb el Kit Digital o per sol·licitar assessoraments personalitzats en Transformació Digital, adreceu-vos al Mollet Hub: Av. Jaume I, 32 de Mollet, contacteu per WhatsApp 679.33.31.58, telèfon 93.570.51.60 o a info@mollethub.cat. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 8.45 a 20 h. També pots escoltar el programa “Enfoca’t” de Ràdio Mollet sobre el kit digital: https://bit.ly/Kitdigital_012022

A la pàgina web del Mollet Hub (www.mollethub.cat) trobaràs més informació sobre el kit digital o visita la web Kit Digital | Acelera Pyme on s’ha publicat informació addicional.

Aquesta acció d’assessorament a empreses està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social europeu en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇