In: Comunicació, General

L’alcaldessa de Mollet del Vallès i presidenta de l’Empresa Municipal per a la Formació i l’Ocupació (EMFO), Mireia Dionisio Calé, ha rebut aquest dilluns 14 molletans i molletanes que estan a l’atur i que han estat contractats per l’Ajuntament en el marc dels Plans d’Ocupació Municipal. La seva tasca serà desenvolupar projectes d’interès general per a la ciutat.

En concret, aquests plans d’ocupació inclouen un contracte de 12 mesos a jornada completa, a partir d’aquest 7 de novembre, per desenvolupar projectes d’interès general per a la ciutat de Mollet amb els següents perfils professionals: 6 persones amb perfil de manteniment, 6 persones amb perfil de neteja viària i 2 amb perfil de jardineria.

Durant aquest període hi haurà un responsable de l’Ajuntament de Mollet que els donarà suport i realitzarà el seguiment de les tasques, i en paral·lel, rebran un acompanyament per part dels Serveis Municipals d’Ocupació, EMFO, amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat i inserció posterior.

L’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio Calé, els ha volgut “felicitar per aquesta oportunitat que al llarg d’un any us convertirà en la imatge d’aquest Ajuntament i de la ciutat, ja que dureu a terme tasques essencials per seguir fent de Mollet una ciutat amable que cuida els seus espais”. Dionisio ha afegit que “l’aposta per a la creació d’ocupació d’aquest Ajuntament és clara i decidida i els plans d’ocupació són una gran oportunitat per a moltes persones, i en aquest sentit, podreu aprendre unes noves capacitats que us poden servir per reincorporar-vos amb èxit i d’una manera estable al mercat laboral”.

Els plans d’ocupació municipals s’adrecen a persones aturades o inactives, amb dificultats d’accés al mercat de treball o en situació d’especial vulnerabilitat.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇