In: Comunicació, General

Es crea un nou espai virtual dedicat a la difusió dels projectes emprenedors que han rebut l’assessorament i el suport de l’espai Mollet Hub de l’Ajuntament de Mollet.

Aquest mes de novembre neix la comunitat virtual “Comunitat MolletHub” de l’Ajuntament de Mollet del Vallès. Un nou espai virtual on es publiquen casos d’èxit de negocis que han rebut suport del Mollet Hub per resoldre reptes i millorar la seva competitivitat com a negoci en l’àmbit digital, legal, d’innovació, etc.

L’objectiu d’aquesta nova secció a la web mollethub.cat és donar visibilitat al conjunt de negocis que han nascut i creat o millorat els seus processos aprofitant els serveis que ofereix el Mollet Hub. I continuarà creixent per donar ressò dels nous negocis i projectes que vagin obrint les portes a la ciutat.

Cada projecte de la comunitat ha rebut atenció individual i personalitzada per part de l’equip del Mollet Hub per donar resposta a les seves necessitats, com ara: crear o ampliar el seu negoci, trobar un espai comercial, assessorar-se en processos d’innovació oberta, implementar processos de transformació digital o testejar nous productes i serveis que milloressin la seva competitivitat com a negoci.

Des del MolletHub es promou la innovació, la formació i el networking per aconseguir un impacte en el desenvolupament econòmic i social de la ciutat de Mollet del Vallès. És un ecosistema on els emprenedors treballen junts, col·laboren i formen una comunitat que es dinamitza i dona a conèixer gràcies a propostes de difusió com aquesta. Segueix aquest codi QR per accedir al
web de la Comunitat MolletHub o clica aquí.

Per a més informació sobre els serveis que el Mollet Hub ofereix a empreses o a persones emprenedores, seguir l’actualitat i estar al dia de les formacions i esdeveniments segueix el perfil d’Instagram @mollethubinnova o visita la pàgina web www.mollethub.cat

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇