In: Comunicació, General

El regidor d’Educació, Raúl Broto Cervera, i el regidor d’Ocupació, Juanjo Baños González, han lliurat el NIF a les 9 cooperatives escolars de 7 centres educatius de Mollet que aquest curs participen en aquesta activitat escolar impulsada pel programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona.

Per 11è any consecutiu, l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) i l’Institut Municipal d’Educació (IME) segueixen fomentant la transmissió dels valors de l’emprenedoria a l’alumnat de les escoles de Mollet del Vallès a través del projecte Cultura emprenedora a les escoles impulsat per la Diputació de Barcelona.

Enguany hi participen 7 escoles de Mollet que han creat 9 cooperatives escolars: el Col·legi Lestonnac, l’Agrupació Escolar Anselm Clavé, el Centre d’Estudis Mollet, l’Escola Sant Gervasi Cooperativa, l’Escola el Bosc, l’Escola Montseny i l’Escola Federico Garcia Lorca.

El total de l’alumnat participant en el projecte és de 275 alumnes que, i dimecres 14 de desembre van rebre el NIF en un acte celebrat a l’IES Aiguaviva. Un cop formalitzada la constitució de les cooperatives amb el lliurament del NIF, es dona les eines necessàries a l’alumnat pel disseny dels logos i dels prototips dels productes.

El professorat dels centres citats han estat formats per tal que transmetin una sèrie de valors sobre l’emprenedoria als seus alumnes amb l’objectiu de reforçar les competències de l’esforç, l’autonomia i la responsabilitat. Per treballar aquests valors se simula la creació, organització, gestió i tancament d’una cooperativa escolar de la qual formen part els i les alumnes participants.

Un projecte que finalitzarà el mes de maig de l’any vinent amb la celebració de la Fira de les Cooperatives on les diferents cooperatives creades posaran a la venda els productes que han elaborat i destinaran els beneficis a fins socials.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇