In: Comunicació, General

Cada setmana t’oferim sessions informatives per resoldre els dubtes sobre els requisits de cada curs i les sortides professionals. Apunta’t aquí al curs que t’interessi!

 L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), té previst iniciar 8 cursos adreçats prioritàriament a persones en situació d’atur a partir del mes de gener del 2023. Apunta’t aquí.

Els cursos que s’impartiran son:

Gener //

Activitats Administratives en la relació amb el client     

Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (ed. 1)    

Activitats auxiliars de comerç        

Febrer // Operacions auxiliars de serveis administratius generals     

Març // Organització i gestió de magatzems     

Abril//

Activitats de Venda 

Gestió de trucades de Teleassistència      

Maig // Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (ed. 2)  

Per a les persones interessades en formar-se, setmanalment s’ofereixen sessions informatives on s’expliquen els requisits per accedir-hi, les sortides professionals de cada un d’ells i es resolen tots els dubtes o consultes. Per a més informació, et pots adreçar a Mollet Forma de l’Ajuntament de Mollet (c. Francesc Macià, 16  de Mollet), enviar un WhatsApp 679333158 trucar al 935705160 o enviar un correu a info@emfo.cat

Els certificats de professionalitat s’adrecen a persones en situació d’atur, en situació d’ERTO o que estiguin buscant una feina millor a l’actual perquè tenen un contracte de poques hores. Aquests cursos preparen l’alumnat per treballar en una professió i també perquè ofereixin el màxim de polivalència en el seu dia a dia, ampliant així les seves oportunitats de trobar feina. I en finalitzar-lo, a més d’haver realitzat pràctiques en empreses, obtindran un certificat de professionalitat que els acredita per treballar en diferents llocs de feina.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya –SOC- amb fons rebuts del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇