In: Comunicació, General

Us presentem el nou programa de ràdio ‘Enfoca’t’ dins del Posa’t les piles on parlem dels cursos de formació que et preparen per treballar en feines concretes: els certificats de professionalitat. La Mary Valery i la Clara ens han compartit la seva experiència com a alumnes dels certificats d’activitats administratives i d’Atenció sociosanitària de persones dependents en institucions socials respectivament. Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Informa’t aquí de tots els cursos que t’oferirem a partir del mes de desembre d’enguany. Contacta’ns al Whatsapp 679 333 158, al 935705160 o info@emfo.cat

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇