In: Comunicació, General

Us presentem el nou programa de ràdio ‘Enfoca’t’ dins del Posa’t les piles on parlem dels ajuts a la contractació de treballadors adreçats a empreses. Aquesta setmana s’ha iniciat la segona formació que s’imparteix al Mollet Hub  i on hi participen les persones que han trobat feina a través del programa 30 Plus. En Mark, com a participant que ha trobat feina a través d’aquest projecte, i la Raquel Rocamora, formadora del curs d’Organització i qualitat, ens expliquen la seva experiència des de la seva perspectiva. Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Informa’t aquí de tots els cursos que t’oferirem a partir del mes de desembre d’enguany. Contacta’ns al Whatsapp 679 333 158, al 935705160 o info@emfo.cat

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇