In: Comunicació, General

Us presentem el nou programa de ràdio ‘Enfoca’t’ dins del Posa’t les piles on parlem de les dinàmiques de testeig de productes i serveis adreçades a emprenedors i empreses. En David de l’equip d’EMFO ens ha explicat en 10 minuts en què consisteix posar a provar els productes o serveis abans de llençar-los al mercat; què son les dinàmiques de cocreació, …

Per explicar la seva experiència amb els serveis de testeig del MolletHub ens han acompanyat els emprenedors Pere Palau i l’Oriol Maynar del projecte PIZZ&GO. Tots dos han participat en diferents dinàmiques, com ara de testeig en imatge corporativa i logotip, o de cocreació d’una plantilla per fer seguiments dels KPIs digitals. També han rebut assessorament personalitzat per digitalitzar el negoci, crear els plans de màrqueting, financer i d’empresa, capitalització de l’atur, entre altres.

Escolta el programa sencer aquí.

Estigues al dia de totes les novetats al perfil d’Instagram @mollethubinnova Contacta amb l’equip del Mollet Hub al 935705160, WhatsApp 679333158 o vine a l’Av. Jaume I, 32 de Mollet del Vallès. Tot un equip de professionals al teu servei.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇