In: Comunicació, General

Aquesta setmana, a l’espai “Enfoca’t” de Ràdio Mollet, hem explicat en què consisteix el programa Treball i formació i què son els plans ocupacionals. En Xavier i l’Antonia, que actualment estan treballant de conserge i d’operària de neteja respectivament per la ciutat de Mollet, ens han explicat la seva experiència. Escolta el programa sencer aquí.

El Programa Treball i formació està impulsat i subvencionat pel SOC i finançat al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. I aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel SOC i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇