In: Comunicació, General

Nova sessió del curs pràctic de consells de fotografia aplicada als perfils professionals de Xarxes socials! Degut a l’alta demanda per part de les persones emprenedores i de les empreses de Mollet, s’han creat dues noves sessions pel dimecres 8 de març al Mollet Hub. Una de les sessions és a les 9 del matí, i la segona, a les 3 de la tarda.

Per participar-hi no és necessari disposar d’equipament tècnics o dispositius (mòbil o càmera) professionals. Aquest curs serà una ampliació del contingut explicat durant la sessió de YouTube i una posada en pràctica pels participants.

Es recomana portar objectes que puguin ser fotografiats durant la pràctica del curs. La duració del taller està prevista que sigui de 90~120 minuts aproximadament.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇