In: Comunicació, General

Si tens una idea de negoci i vols crear la teva empresa, des del servei d’emprenedoria d’EMFO ubicat al Mollet Hub, formem part de la la Xarxa Emprèn. En aquesta xarxa hi trobaràs el suport que necessites per posar-la en marxa. El primer pas que hauràs de dur a terme serà sol·licitar assessorament a través de  l’aplicatiu “Assessora’t”. Clica aquí i inscriu-te amb les teves dades. Amb sols un clic ja hauràs iniciat el teu procés per emprendre, enhorabona!  Aviat, des del Mollet Hub contactaran amb tu per donar-te cita i iniciar el camí emprenedor.

Si tens dubtes o altres consultes, pots trucar al 935705160 o enviar un correu a info@mollethub.cat 

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇