In: Comunicació, General

Aquesta setmana, a l’espai ‘Posa’t les piles’ de Ràdio Mollet hem explicat quines son les línies formatives del proper trimestre al Mollet Hub, i les novetats previstes. La Teresa Ruiz, del Centre Dietètic Teresa Pons de Mollet (@salud_teresapons) també ha col.laborat en el programa per explicar la seva experiència com a participant de les accions formatives presencials del Mollet Hub i també, del servei d’assessorament en transformació digital.

Escolta el programa sencer aquí.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.  

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇