In: Comunicació, General

Aquest dilluns, al programa ‘Enfoca’t’ de Ràdio Mollet, hem explicat quins son els cursos que s’iniciaran en breu a EMFO: Activitats de venda, Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials i Gestió de trucades de teleassistència. Aquests s’adrecen a persones en situació d’atur. Pots consultar les sortides professionals aquí. I si t’interessen, t’hi pots inscriure aquí.

La Cristina, formadora de cursos professionalitzadors experta en el sector comerç i vendes, ens ha explicat quins son els continguts que s’imparteixen en el curs d’Activitats de venda. I l’Ivan, alumne del curs d’Atenció sociosanitària ens explica perquè va decidir apuntar-se a aquesta formació. Escolta aquí la seva experiència.

Escolta el programa de ràdio sencer aquí.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇