In: Comunicació, General

Cada una de les 9 cooperatives escolares creades en el marc del projecte CUEME a Mollet del Vallès, han gravat una falca de ràdio amb el suport i la col·laboració de Ràdio Mollet. L’Escola Federico García Lorca hi participa per primera vegada.

El dimarts 30 de maig  de 9.30 a 12h tindrà lloc la fira de les cooperatives escolars a Mollet del Vallès. Per donar visibilitat a aquesta trobada i fer-ne difusió, cada cooperativa creada en el marc del projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ (CUEME) ha gravat una falca de ràdio que s’emetrà durant els 15 dies abans de la fira. Les podeu escoltar aquí: https://www.radiomollet.com/programs/falques-cooperatives-escolars

Un total de 275 alumnes de 5è de Primària hi participaran. La fira tindrà lloc davant de l’IES Aiguaviva (entre la Rambla de Balmes i la Rambla de Pompeu Fabra de Mollet). Els 7 centres educatius que hi participen enguany son: de l’Agrupació Escolar Anselm Clavé, Col·legi Lestonnac, Escola del Bosc, Escola Montseny, Escola Sant Gervasi, el Centre d’Estudis Mollet i l’escola Federico García Lorca, que aquest any s’ha incorporat al programa per primer cop.

Per 11è d’any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través d’EMFO i de l’Institut Municipal d’Educació (IME), segueix fomentant la transmissió dels valors de l’emprenedoria a l’alumnat de les escoles de Mollet del Vallès, a través del programa Cultura emprenedora a l’escola (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇