In: Comunicació, General

275 alumnes de 5è de primària han participat a la Fira de Cooperatives Escolars que s’ha dut a terme aquest dimarts. Durant la fira, els escolars posen a la venda un any més els productes creats per les seves cooperatives.

Per 11è any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) i de l’Institut Municipal d’Educació (IME), segueix fomentant la transmissió dels valors de l’emprenedoria a l’alumnat de la ciutat a través dels programes Cultura Emprenedora a l’Escola i Aprendre a Emprendre amb els que es pretén fomentar la transmissió dels valors de l’emprenedoria als alumnes de les escoles de Mollet del Vallès.

Aquest any, a la Fira hi han participat 7 centres educatius de Mollet, un més que en la edició anterior: Col·legi Lestonnac, Escola Montseny, Agrupació Escolar Anselm Clavé, Escola del Bosc, Escola Sant Gervasi, Centre d’Estudis Mollet i Escola Federico García Lorca. En total, s’han creat 9 cooperatives escolars.

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha parlat “d’un projecte consolidat i que creix cada any amb la incorporació de més escoles de Mollet  i que ens satisfà enormement, ja que amb aquesta iniciativa fomentem els valors de l’emprenedoria entre l’alumnat de la nostra ciutat”.

De la seva banda, per al regidor d’Educació, Raúl Broto Cervera, “es tracta d’una iniciativa amb la que també pretenem fomentar els valors democràtics, ja que per dur-la a terme, durant tot aquest procés, s’han hagut de posar d’acord a l’hora de prendre decisions”.   

El programa Cultura Emprenedora a l’Escola està impulsat per la Diputació de Barcelona i Aprendre a Emprendre per l’Ajuntament de Mollet, amb la col·laboració d’un conjunt d’ens locals i centres educatius.

Quan finalitzi el procés es decidirà a quina ONG o entitat amb fins socials es destinen els diners recaptats.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇