In: Comunicació, General

El passat dimarts 30 de maig va tenir lloc la Fira de les cooperatives escolars a Mollet del Vallès. I representants de 5è de primària del Centre d’Estudis Mollet, en David i la Sandra, i la seva tutora, la Roser, i de l’escola Federico García Lorca, la Carla, la Laia i la Jessenia amb la Carla, la seva tutora, ens han explicat la seva experiència a Ràdio Mollet.

Escolteu el programa sencer aquí.

Per 11è any consecutiu, EMFO i l’Institut Municipal d’Educació segueixen fomentant la transmissió dels valors de l’emprenedoria als alumnes de les escoles de Mollet del Vallès, a través dels programes de Cultura emprenedora a l’escola (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona, i Aprendre a emprendre.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇