In: Comunicació, General

Un total de 10 empreses de Mollet i del Baix Vallès, i més de 80 candidats han participat en aquesta primera edició.

Aquest dimarts 6 de juny, el Mollet Hub ha acollit el primer Speed dating professional organitzat per l’Empresa Municipal de la Formació ocupacional i l’ocupació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès. En total, s’han generat 277 interaccions entre les empreses i els candidats, ja que cada candidat s’ha entrevistat amb més d’una empresa.

Més de 80 candidats han assistit a l’acte i s’han entrevistat amb una o més empreses participants a l’speed dating professional. Les 10 empreses participants a l’acte cercaven diferents perfils professionals: administració, sociosanitari, manteniment, neteja i/o mosso de magatzem. En aquesta ronda d’entrevistes  hi ha participat les següents empreses: Club Tennis Mollet, Suara Cooperativa, Fiatc Residències, Artisorra, GADisteco, Comergrup, Grupo Mastercold, Servobiat, Ingesan i Grupo Eulen.

L’Speed Dating Professional organitzat des d’EMFO és un esdeveniment en el qual les empreses tenen l’oportunitat de conèixer a diverses persones en un curt període de temps amb l’objectiu d’establir contactes professionals. I al mateix temps, permetre a les persones participants coneguessin a diverses empreses en poc temps, la qual cosa els permetrà ampliar la seva xarxa de contactes professionals i fer connexions útils en la seva carrera laboral.

Durant la setmana prèvia, els candidats interessats en presentar la seva candidatura a les empreses assistents a l’speed dating professional, van participar en un taller grupal de preparació de la seva presentació. En total se’n van organitzar 7 en 4 dies diferents. En 5 minuts cada candidat havia d’explicar a l’empresa el seu interès en l’oferta de feina, destacar les seves competències professionals, i respondre a les preguntes dels reclutadors.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇