In: Comunicació, General

Durant aquest trimestre, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través del Mollet Hub, ofereix prop d’una cinquantena d’accions presencials pensades per donar resposta a les demandes dels emprenedors i les empreses de la ciutat. Descarrega’t aquí les sessions previstes pel mes de juliol i agost.

Com a novetat, destaquen les accions de segon nivell on els participants podran aprofundir temes concrets. Aquestes s’ofereixen per donar resposta a la demanda dels emprenedors i de les empreses participants que volen continuar treballant i formant-se en continguts específics.

Així mateix, es mantenen els tallers grupals amb més d’una sessió, perquè els participants puguin escollir a quina assisteixen segons el seu grau de coneixement. Són tallers que es valoren molt positivament ja que es genera un treball d’interacció entre les persones participants.

Alguns continguts destacats d’aquesta edició són els tallers de millora de la gestió interna amb el suport d’aplicacions digitals, economia solidaria i reciclatge, acreditació digital i professional i Reempresa.

A més, cada setmana s’ofereixen sessions informatives presencials adreçades a les persones emprenedores que volen iniciar el seu projecte de negoci o a persones que tenen una idea però no saben com materialitzar-la.

Les properes sessions previstes son:

Camí per emprendre amb èxit

Divendres 7 de juliol a les 10h

Divendres 14 de juliol a les 10h

Divendres 21 de juliol a les 10h

Divendres 28 de juliol a les 10h

Inscripcions a través de la Xarxa Emprèn o al Mollet Hub: Av. Jaume I, 32 de Mollet del Vallès, info@mollethub.cat , 935705160, WhatsApp (missatge) 67933157. Amb el suport del Departament de Treball i Empresa.

Innovació, emprenedoria i empresa

Inscripcions a través de la pàgina web www.mollethub.cat tant de les accions presencials com online:

 

Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar presencialment al Mollet Hub: Av. Jaume I 32 de Mollet, contactar per WhatsApp 679333158, telèfon 935705160 o a info@mollethub.cat. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 8 a 20h fins el 8 de setembre.

Consulta tota la programació a https://www.mollethub.cat/eformacions/ i al perfil d’Instagram @mollethubinnova

Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. Pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals, i cofinançada pel Ministerio de Trabajo y Economía Social – Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). I amb el suport del Departament d’Empresa i Treball.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇