In: Comunicació, General

Aquest mes d’octubre s’ha iniciat una nova edició del programa 30 Plus. Aquest projecte ofereix ajuts a la contractació de treballadors per contractes de 6 i un màxim de 9 mesos.   

Avui, des de l’Empresa Municipal per a la Formació ocupacional i l’ocupació de l’Ajuntament de Mollet, iniciem una nova edició del programa 30 Plus, adreçat a la contractació de persones de 30 i més anys i que ofereix ajuts a la contractació de treballadors a les empreses i formació a mida dels candidats.

En aquesta edició es prioritzaran la contractació de persones a l’atur de llarga durada i persones en situació d’atur majors de 45 anys, ambdós col·lectius amb dificultats d’inserció.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal – Ministerio de Trabajo y Economía Social en el marc del Programa SOC-30 Plus regulat per Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol, modificada per l’Ordre EMT/128/2021, de 14 de juny.

Per a més informació, posa’t en contacte amb l’equip d’EMFO al 935705160, info@mollethub.cat o WhatsApp 679333158 i resoldrem tots els teus dubtes.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇