In: Comunicació, General

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per la Formació i l’Ocupació (EMFO), ha contractat 22 plans ocupacionals a través del programa ‘Plans Locals d’Ocupació’ de la Diputació de Barcelona.

Aquests plans inclouen un contracte de sis mesos a jornada completa per a realitzar tasques de manteniment i transport, jardineria, neteja viària i agents cívics. S’inicien el 2 d’octubre i finalitzaran l’1 abril de 2024, i totes les tasques que desenvoluparan les persones contractades seran projectes d’interès general per a la ciutat de Mollet.

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, els ha donat la benvinguda tot recordant que “les tasques que fareu durant aquest temps són claus per millorar la nostra ciutat, i en aquest sentit us convertireu en la imatge de l’Ajuntament”. L’alcaldessa ha afegit que “per aquest Ajuntament, les millors polítiques socials són aquelles que permeten que les persones tinguin feina i puguin desenvolupar el seu projecte de vida”.

En aquest sentit, la regidora d’Ocupació i vicepresidenta d’EMFO, Encarna Ortiz Jurado ha parlat “d’uns plans d’ocupació que també són importants en el sentit que es poden convertir en un trampolí perquè en un futur pròxim pugueu trobar una feina estable”.

En aquests moments hi ha 60 molletans i molletanes desenvolupant tasques d’interès per la ciutat de Mollet del Vallès.

Aquesta contractació es realitza en el marc dels ajuts atorgats per la Diputació de Barcelona a l’Ajuntament de Mollet del Vallès, inclosos en el Catàleg 2023 del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023 “Plans Locals d’Ocupació” i assignats a l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO)

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇