In: Comunicació, General

Aquesta setmana, a l’espai “Enfoca’t” de Ràdio Mollet, hem explicat en què consisteix el programa Treball i formació i què son els plans ocupacionals i els seus objectius.

La Maria Carmen i l’Anna Maria, que actualment estan desenvolupant tasques d’agent cívic i de neteja respectivament per la ciutat de Mollet, ens han explicat la seva experiència. Escolta el programa sencer aquí.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i executada per l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació, S.L., amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇