In: Comunicació, General

Aquesta setmana, l’Esther de l’equip d’EMFO hem explicat com es mesura l’impacte de la formació. Per fer-ho, han col·laborat en el programa un alumne del certificat de professionalitat d’Atenció sociosanitària a les persones despendents impartit per EMFO, l’Albert; l’Estefania, directora de formació de l’acadèmia ‘Global Idiomes’ i Neus Espuis, formadora de l’àmbit comerç. Els 4 ingredients necessaris per aconseguir una valoració integral i completa sobre la formació professionalitzadora.

Escolta el programa sencer aquí.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya –SOC amb fons rebuts del Ministeri d’Educació i Formació Professional i del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇