In: Comunicació, General

Saps què és la intermediació laboral? I com et pot ajudar com a candidat, a trobar la teva feina ideal o a preparar-te per un procés de selecció? I com a empresa, saps que et donem suport perquè trobis els perfils que estàs cercant, en la preselecció de candidats, entre altres serveis? Escolta el programa aquí.

Tot això i més, ho hem explicat aquesta setmana a Ràdio Mollet. La Natalia, del departament de Recursos Humans de FIATC Residencies, i la Cristina, usuària d’EMFO que ha trobat feina recentment, hi han col·laborat per explicar-nos la seva experiència.

Si ets empresa, i estàs cercant candidats…t’informem que el proper 27 de novembre oferim la 2ª edició de l’Speed dating. Truca’ns al 935705160 i t’informarem!

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇