In: Comunicació, General

Per donar resposta a les necessitats detectades, durant els mesos de novembre i desembre s’oferiran les següents càpsules formatives, adreçades a les persones en recerca de feina. L’horari serà de 9.30 a 10.30h.

Inscripcions: c. Riera 7 1ª planta de Mollet del Vallès, info@emfomollet.cat, 935705160, WhatsApp 67933157

Dilluns: Canals de recerca de feina 

Per on circulen les ofertes de feina? Saps on has d’anar a buscar feina? Actualment, existeixen diversos canals per on circulen les ofertes de feina: els portals d’ocupació, les borses de treball, les empreses de selecció, la premsa… Cada canal té les seves pròpies característiques i especificitats. Val la pena conèixer-les molt bé i identificar els canals més adients a l’ocupació que busques per tal de realitzar una cerca més eficient i eficaç. 

Dimecres: Currículum en clau de competències amb CANVA 

Per què és important elaborar un bon currículum? Quina informació hi he de posar? Saps quines competències tens i com destacar-les? El currículum és l’eina de comunicació escrita clau en els processos de recerca de feina. Serveix per establir el primer contacte amb les organitzacions on aspirem a treballar. Aprendrem a crear el CV amb l’eina CANVA.  

Dijous: Acollida 

Explicar què és EMFO i quins serveis els oferim.  

Divendres: Com identificar les meves competències?

Què pots aportar tu a una feina? T’has preguntat mai què has fet i què has après al llarg de la teva vida? Quines són les teves competències? I si et poden ser útils en una futura feina?

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇