In: Comunicació, General

L’Espai de recerca de feina (+info) és un programa d’orientació que t’ofereix EMFO i et dona eines perquè acceleris el procés de recerca de treball. La Brígida i en Xavier ens han acompanyat a Ràdio Mollet per explicar-nos la seva experiència com a participants en aquest programa. Dues experiències molt diferents i que han agafat diferent recorregut. Escolteu el programa sencer aquí.

L’Espai de Recerca de feina és un programa que promou la incorporació al mercat de treball de persones demandants d’ocupació. Es tracta d’un espai amb recursos informàtics i assessorament personalitzat d’experts en orientació. S’inclou formació en tècniques i elements claus en la recerca de feina i l’objectiu és que els participants sistematitzin i optimitzin el procés. Dos matins durant quatre setmanes es dediquen a la recerca intensiva de feina.Els participants tindran una atenció personalitzada en la preparació de tècniques de recerca de feina. Les persones interessades s’han d’adreçar a l’Oficina de Treball corresponent.

Com a mínim, a l’espai de recerca de feina, s’atendran 125 usuaris. Sense cost per als participants.

Requisits per participar:

  • Tenir un projecte professional definit i viable.
  • Estar inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb la demanda activa.
  • Tenir disponibilitat i interès per participar.
  • Tenir coneixements de català/castellà.
  • Tenir coneixements d’informàtica i Internet.
  • Tenir disponibilitat horària per assistir un mínim de 8 sessions

Aquest programa està promogut i impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat en un 40% pel Fons Social Europeu Plus.

Per a més informació: http://serveiocupacio.gencat.cat 

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇