In: Comunicació, General

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat la proposta formativa del Mollet Hub, el servei d’emprenedoria i empresa d’EMFO, per aquest 1r trimestre de 2024. L’oferta d’aquests tres primers mesos de l’any s’adreça, en general, als nous emprenedors i a empreses que esvulguin consolidar. També s’oferiran sessions de networking i de treball en xarxa. Consulta a la pàgina web del Mollet Hub clicant aquí.

En general, l’oferta d’aquest s’adreça als nous emprenedors i a empreses que es vulguin consolidar apostant per una proposta molt més presencial. Així, segueixen les accions formatives de digitalització, posicionament del producte i aplicacions per millorar la difusió del negoci, i s’incorporen accions amb continguts nous per treballar les competències emprenedores, les vendes, la negociació o l’organització interna.

També seguiran les sessions del ‘Camí per emprendre amb èxit’ després de la bona acollida que han tingut els anys anteriors, i s’introdueixen sessions de networking i treball en xarxa, espais on participen nous emprenedors assessorats pel Mollet Hub amb experiències de negoci consolidades.

Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar presencialment al Mollet Hub: Av. Jaume I 32 de Mollet, contactar per WhatsApp 679333158, telèfon 935705160 o a info@mollethub.cat. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 8.30 a 20h. Consulta tota la programació a https://www.mollethub.cat/eformacions/ i al perfil d’Instagram @mollethubinnova

Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. I amb el suport del Departament d’Empresa i Treball.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇